TERMENI SI CONDITII ACHIZITIE GIFTCARD

1. Plata cu Card bancar

Achizitiile de Giftcard pentru servicii oferite de Orhideea Eco Spa in sistem de plata online vor aparea pe extrasul de cont al clientului platitor cu cardul bancar, sub denumirea de OnlinePay sau Plationline.

2. Durata Procesare Tranzactie

Giftcard-ul va fi primit in format electronic pe adresa de email furnizata de catre clientul platitor in termen de 48 de ore de la momentu confirmarii tranzactiei.

3. Conditii de Utilizare Giftcard

Dupa achizitia online a unui Giftcard, acesta are valabilitate timp de 6 luni de la data confirmarii tranzanctiei.

4. Anulare/ Rambursare Achizitie Giftcard

Dupa achizitia online a unui gift card acesta poate fi anulat in termen de 24 de ore de la achizitie. Dupa expirarea termenului de 24 de ore de la achizitia online a unui giftcard nu se accepta nicio modificare/anulare/ramburasare a tranzactiei.

5. Litigii

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Important: In cazul in care doriti sa faceti Giftcardul cadou unei alte persoane, la completarea formuraului electronic in casuta “Detalii livrare comanda”,este necesar sa specificati numele si prenumele persoanei careia doriti sa ii faceti cadoul. Numele persoanei specificate va aparea pe Giftcard. Giftcardurile Orhideea Eco Spa se livreaza in format electronic direct pe adresa de email furnizata de catre Dumneavoastra la completatrea formularului electronic.Nefurnizarea unei adrese de email valide duce la anularea tranzactiei.