Terapia Led

LED-urile, sau Light Emitting Diodes, pot fi folosite in mult mai multe scopuri, nu doar pentru a ilumina dispozitive electronice. Medicii au inceput sa le folosesc pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii, avand rezultate excelente. Exista, totusi, cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti, daca aveti in vedere utilizarea acestui tratament.

Ce este terapia cu LED-uri pentru piele?
Tratamentul cu LED-uri isi are radacinile in comunitatea dermatologiei, cand un grup de medici au observat ca pacientii lor cu acnee aveau mai putine semne ale acneei, atunci cand pielea lor era expusa la lumina soarelui. Acest lucru s-a intamplat din cauza unei benzi inguste de lumina albastra (si una de lumina rosie), care au transformat deseurile si bacteriile in peroxid. Acest peroxid reprezinta cel mai popular tratament impotriva acneei. Medicii au inceput astfel sa foloseasca lampile solare pe pacientii lor, si au creat in cele din urma o alta versiune artificiala a luminii albastre, folosind LED-uri.

Protectie dupa tratament
Este foarte simplu sa aveti grija de pielea voastra dupa tratament. Hidratati-va pielea zi de zi si evitati lumina soarelui pentru cel putin doua zile dupa tratament. Acest lucru va oferi timp pielii voastre, pentru a se vindeca dupa tratamentul. Hidratarea va ajuta de asemenea, ca pielea sa nu se usuce, si ar putea ajuta sa se vindece mai repede. Veti descoperi in curand ca pielea vostra arata mai bine ca niciodata.