Servicii Spa Orhideea

Alege din meniul nostru serviciul dorit,
Intr-un decor ce te va face sa uiti de stresul si agitatia vietii moderne, terapeutii de la Orhideea Eco Spa te vor ajuta sa te abandonezi relaxarii si rasfatului.
Orhideea Eco Spa va vine in intampinare cu o gama diversificata de servicii care se muleaza pe gusturile si cerintele dumneavoastra.
Pentru ca stim ca timpul dumneavostra este pretios, fiecare terapie pe care o oferim a fost conceputa cu gandul de a va oferi ocazia de a savura pe deplin de clipele de rasfat pe care vi le-ati acordat .
Vino sa ne descoperi !

Cosmetica
Veti fi rasfatati cu tratamente luxuriante cu produse profesionale GUINOT Paris.
Tratamente corporale 
Experienta terapeutilor nostrii imbinata cu obiceiuri stravechi orientale, tratamente exotice, arome imbietoare ale uleiurilor esentiale, impachetare cu ciocolata, meloterapie, cromoterapie
Tratamente de slabit si impachetari 
Puteti beneficia de sauna cu infrarosu la capsula spa, impachetari cu alge, argila, gel termic, si nu in ultimul rand ultima generatie de aparate pentru slabit si anticelulita : cavitatie, presoterapie, vacuum, electrostimulare, Detox Spa etc
Masaje 
Relaxare profunda invaluit de miresmele uleiurilor esentiale si a tehnicilor orientale
Terapia LED 
A început prin a fi folosita de cosmonauti datorita accentuarii procesului de vindecare. A traversat rapid în domeniul esteticii aplicate datorita beneficiilor pe care le aduce si inexistentei de efecte secundare
Bronzare organica 
Participati la un eveniment important? Alege un bronz de invidiat cu solutie de bronzare organica.
Analiza corporala 
Aparatul de analiza corporala este un avantaj pentru dumneavoastra si pentru terapeutii nostrii pentru a stabili pe baza analizei corporale terapii personalizate.
Terapii femei gravide si proaspete mamici 
Nu v-am uitat nici pe dumneavoastra viitoare sau proaspete mamici. La noi gasiti o serie de terapii, spe exmeplu masajul prenatal sau pentru noile mamici, presoterapia, menite sa fie o oaza de relaxare si totodata sa va aduca la o solueta de invidiat.
Centrul Orhideea Eco Spa va recomanda si:
DespreSPA