RF CAVI System

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa, fiind un tratament eficient.

tratament ultrasunete clujCavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase.Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

Efectele produse de cavitatie :
Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor "noduli celulitici", o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.
Efectul cavitatiei este masurabil –se efectueaza masuratori inainte si dupa terapie.

Ce simte clientul in timpul tratamentului ?
In timpul tratamentului clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala .In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza.Tratamentul este placut si relaxant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei ?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei.Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare si nu interfereaza cu activitatile cotidiene ale clientului.

Cite sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate ?
Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament/zona .

Cit dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele ?
O sedinta de tratament dureaza intre 40-50 de minute. Tratamentul este localizat, lucrindu-se pe zonele cu probleme, circa 20-30 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Acest tratament poate fi aplicat tuturor clientilor ?
Nu sunt contraindicatii. Totusi se recomanda sa se evite tratamentul asupra persoanelor cu probleme cardiace, purtatoare de pace-maker, cu afectiuni vasculare grave ,cu cancer, tumori, boli de piele, femeilor insarcinate, persoanelor care au pietre la vezica biliara, femeile care au chisturi ovariene sau fibroame, femeilor care alapteaza sau la menstruatie.