Masaj thailandez (stretching)

Masajul thailandez este o forma de masaj de relaxare care presupune stimularea prin presiune si stretching, avand drept rezultat deblocarea tensiunilor neuromusculare si a principalilor centri energetici.

Cum se executa masajul thailandez?
Masajul se executa pe o saltea speciala pozitionata pe podea si nu necesita utilizarea uleiului de masaj. Clientul este complet imbracat (se recomanda o imbracaminte sport cat mai comoda), iar terapeutul executa tehnici de stretching cu mainile, talpile, coatele, genunchii sau umerii.
Beneficii ale masajului thailandez:
Masajul thailandez este foarte eficient in detensionarea musculara si deblocarea fluxului energetic, intareste sistemul imunitar, elimina durerile musculare si migrenele, imbunatateste considerabil circulatia sanguina si cea limfatica, imbunatateste functiile articulatiilor si flexibilitatea, contribuind la supletea si armonia corpului.
Practicantii masajului thailandez de la Orhideea Eco Spa detin vaste cunostinte despre tehnicile orientale de masaj si sunt posesori de diplome acreditate pentru practicarea acestui tip de masaj.