Masaj la orhideea eco spa

Cele mai multe terapii prin masaj te vor relaxa, printre multe altele. Masajul de relaxare insa, are un singur scop precis: relaxarea totala. Din acest motiv, acesta este unul dintre cele mai complete si indulgente masaje pe care le poti avea.

Definitiile acestui tip de masaj variaza mult, dar in Marea Britanie, un masaj de relaxare este de obicei un tratament corporal complet, cuprinzand o muzica soft, un iluminat slab si cateva uleiuri pentru aromoterapie. Veti avea astfel, un masaj lung, luxos, care este benefic pentru toate tipurile de afectiuni, inclusiv pentru accidente vasculare sau cerebrale. Masajul se realizeaza printr-o tehnica de framantare si de rulare pe piele si pe muschi, si, probabil, si se foloseste si o tehnica ritmica, de balansare dintr-o parte in alta.

Masajul de relaxare este un tratament pasiv. Probabil ca nu vei fi intinsa sau manevrata in orice pozitii de yoga, asa cum se intampla, de exemplu, in cazul masajului thailandez. Trebuie doar sa stai intinsa acolo si sa te relaxezi. Acesta este un masaj pe care poti sa-l alegi daca doresti doar sa te relaxezi si sa fii rasfatata.

La ce este bun masajul de relaxare?
Indiciul pentru masajul de relaxare se afla in titlu. Un bun masaj de relaxare te elibereaza de stres si de tensiunea din muschii si iti va lasa un sentiment de bunastare.

Masajul de relaxare realizeaza toate aceste lucruri, ca urmare a beneficiilor pe care le are masajul in general: iti imbunatateste circulatia, pentru ca organele si pielea sa obtina mai mult oxigen, determina miscarea fluidului prin sistemul tau limfatic. Un masaj de relaxare incurajeaza corpul tau sa-si digere mai bine alimentele, si sa scape de toxine sale. Acesta va va ajuta sa dormiti mai bine. Un masaj va va ajuta, de asemenea, sa va relaxati muschii, alina durerile musculare si a entorselor, si incurajeze pielea sa se vindece, in urma unor afectiuni minore.