HairStyle

Hairstyle si produse profesionale

In saloanele si in centrele de infrumusetare, hairstyling reprezinta o arta in folosul clientilor. Stilistii sunt permanent preocupati sa vina cu ceva nou, si, in general, se bazeaza pe principiul, o schimbare de "look" este intotdeauna bine venita, pentru orice client.

Noile tendinte in hairstyling incurajeaza astfel schimbarea, indiferent daca este vorba de o noua tunsoare, o noua culoare a parului, o noua coafura sau, pur si simplu, un "look" nou pentru o seara. Hairstylistii sunt preocupati in primul rand de calitate si profesionalism, utilizand produse, aparatura si tehnici speciale pentru vopsitul, tunsul si aranjatul parului.

Hairstyling-ul a avansat foarte mult in ultimii ani, ajungand sa fie considerat o adevarata arta. Culorile, texturile si noile tendinte in materie de hairstyling au rolul de a ne infrumuseta, a ne pune in evidenta atuurile si a ne ascunde defectele. Stilistii reusesc astfel, sa creeze mereu noi coafuri prin combinatii inedite de nuante si forme noi.

Printre cele mai renumite produse in materie de hairstyling se afla cele din gama profesionala Matrix ce promite nunate intense, pretioase cu o stralucire de durata.Gama Matrix Socolor Beauty acopera firele de par albe pana la 100% datorita unei tehnologii inovative de colorare ColorGrip si a continutului de baze preamestecate pentru neutralizarea fondului de decolorare, astfel asigurand rezistenta culorii si a stralucirii parului.

Gama Matrix ColorSync este optiunea celor care doresc o colorare cu acoperire maxima, dara fara amoniac. Prin tehnologia ExtraCover Technology vopseaua Matrix ColorSync asigura culori stralucitoare si de lunga durata.