Fotointinerire cu E-light

Reintinerirea cu tehnologia E-light este un tratament cosmetic al pielii, nechirurgical, efectual pe pacienti, cu scopul de a elimina semnele imbatranirii si pentru a corectarea unele nereguli ale pielii.

Pacientii E-light
Pacientii care urmeaza tratamentul de reintinerire cu E-light variaza in functie de varsta, starea pielii si obiectivele pe care le au. Tratamentul de corectare cu IPL este, de obicei, utilizat pentru a reduce decolorarea pielii – din punct de vedere tehnic referindu-ne la hiperpigmentarea pielii – ca de obicei, cauzata de arsurile solare. Astfel de pacienti utilizeaza tratamentul cu E-light pentru a diminua aparitia petelor de varsta si asa-numitor pete de ficat sau hepatice (pete plate, intunecate de diferite dimensiuni si nuante). Petele de varsta sunt un rezultat tipic al pielii, in special la persoanele cu pielea alba, care s-au confruntat cu o supraexpunere la razele UV. Melasma are un aspect similar, dar aceasta este o forma de hiperpigmentare cauzata de sarcina, medicamente hormonale sau menopauza. Tratamentul de corectare cu E-light este, de asemenea, utilizat si pentru semnele din nastere nedorite, capilarele sparte, roseala cauzata de cicatrici (mai ales de cicatricile dupa acnee). Reintinerirea cu E-light este, de asemenea, folosita pentru reducerea liniilor fine si a ridurilor, oferind rezultate bune dupa mai multe sesiuni. Pacientii cu pielea mai putin afectata de inaintarea in varsta urmeaza tratamentul cu E-light ca o solutie cosmetica de prevenire, pentru a mentine tonusul pielii, si a avea un ten mai radiant, prin regenerarea de celule noi de pe suprafata pielii.

Beneficiile tratamentului
Tratamentul de intinerire cu E-light este non-ablativ, ceea ce inseamna ca fasciculele patrund prin straturile exterioare ale pielii si pana la cele mai adanci straturi. Intentia este de a pastra intacte straturile exterioare ale pielii, ceea ce reprezinta un beneficiu semnificativ in alegerea tratamentului cu IPL, fata de alte proceduri cosmetice cu laser.

Rezultate
O sedinta de reintinerire cu E-light ofera rezultate vizibile imediat, dar unele afectiuni ale pielii necesita mai multe sedinte, pentru a se obtine rezultatele dorite. Un ten imbunatatit si chiar si un tonus al pielii mai bun sunt rezultatele unei sesiuni cu E-light. Una sau doua sedinte sunt suficiente pentru a corecta capilarele sparte si roseala, care apare de obicei in jurul nasului. Petele de varsta, petele de ficat si alte forme similare de hiperpigmentare a pielii necesita de obicei, mai multe sedinte de tratament. Cantitatea sesiunilor necesare depinde de adancimea afectiunii pielii. Probleme ale texturii pielii, precum liniile fine si ridurile necesita un tratament mai indelungat. Toate rezultatele sunt pe termen lung si sunt permanente. Tratamentul de intinerire cu IPL variaza usor in privinta tehnicii si a tehnologiei utilizate, si poate fi completat cu alte tratamente.