Eticheta Orhideea Spa

In dorinta de a va oferi servicii de calitate care sa faca din timpul petrecut la Orhideea SPA o experienta de neuitat, va rugam sa luati in considerare urmatoarele informatii:

1.PROGRAMAREA
Va sugeram sa faceti programarea cu cel putin o zi inainte.

2.SOSIREA

Pentru bunul mers al activitatii noastre si pentru satisfacerea tuturor clientilor, apreciem foarte mult punctualitatea. Cu regret insa, in cazul in care intarziati, vom fi obligati sa scurtam tratamentul.
 
3.ANULAREA PROGRAMARII
Am aprecia foarte mult ca anularea unei programari sa fie facuta cu 24 de ore inainte, sau in dimineata zilei in care erati programata.
 
4.TELEFOANE MOBILE
Pentru ca timpul tuturor clientilor din spa sa fie relaxant, va rugam sa setati telefoanele mobile pe modul silent.
 
5.OBIECTE PIERDUTE
Orhideea Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale. Va sugeram ca obiectele de valoare sa fie purtate cu dumneavoastra in cabinet, sau incredintate coordonatorului de SPA.
 
6.PROTECTIE
Majoritatea terapiilor de la Orhideea SPA presupun expunerea pe zone a corpului. Pentru confortul dumneavoastra, va asiguram ca veti fi acoperita pe tot parcursul tratamentului, cu exceptia zonei pe care se lucreaza. Inainte de inceperea tratamentului, terapeutul va va pune la dispozitie articolele de lenjerie si accesoriile necesare.
 
7.PROBLEME    MEDICALE
Daca aveti probleme medicale, va rugam sa le mentionati atat in fisa personala, cat si terapeutului care va efectua tratamentul.
 
8.COMUNICARE
Dorinta noastra este sa obtineti prin tratamentele si terapiile noastre relaxarea si reenergizarea de care aveti nevoie. Pentru aceasta, insa, e nevoie de o comunicare clara intre dumneavoastra si terapeut. Va sugeram sa va exprimati dorintele legate de tratament, si sa cereti toate informatiile legate de terapia pe care ati ales-o.
 
9.ABONAMENTE
La abonamentele achitate, banii nu vor mai putea fi restituiti. In cazuri exceptionale, insotite de documente doveditoare se pot inlocui serviciile din abonamente cu alte servicii de valoare egala

10.REGULI THERMA ROOM
La pachetele care contin Hidromasaj, Jacuzzi, Sauna uscata, Baie de aburi, Baie de aerosoli, clientii sunt obligati sa-si aduca prosop, papuci si costum de baie

*In cazul abonamentelor Orhideea Eco spa,pentru anularea unei sedinte trebuie sa se anunte cel putin in dimineata programarii,iar la 2 programari anulate consecutiv o sa se scada o sedinta din abonament.

RELAXARE PLACUTA

 

Cumpara GIFTCARD Online

Cumpara GIFTCARD Online