Epilare Definitiva cu E-light

Epilarea cu E-light este o tehnologie noua de indepartare a parului nedorit de pe corp. Gandeste-te doar, fara ceara si fara aparat de ras! Citeste mai departe pentru a afla mai multe.

Ce este epilarea definitiva cu E-light?
Tehnologia E-light combina beneficiile pe care le ofera lumina intens pulsata si emisiile pe frecvente RF, si nu una cu laser traditional. Este diferita de tehnologia cu laser, in sensul ca utilizeaza un spectru de lungimi multiple cu unda, o lumina de energie, care genereaza caldura, pentru a stimula, in acelasi timp, structuri de piele diferite. Prin urmare, atat timp cat E-light are puterea necesara, cele mai corecte filtre de lumina si o suprafata a pielii suficienta pentru racire, acesta tehnologie este capabila sa distruga definitiv firele de par, dar trateaza si leziunile pigmentare, leziunile vasculare si regenereaza pielea.

Unde poate fi folosita tehnica de epilare definitiva cu E-light?
Toate zonele de pe fata si corp pot fi tratate cu IPL. Tehnica de epilare este fantastica atat pentru barbati, cat si pentru femei. Toate tipurile de piele si culori de par pot fi tratate cu ajutorul IPL, dar, cu cat culoarea pielii este mai deschisa si culoarea parului mai inchisa, cu atat distrugerea firelor de par este mai eficienta. Acest lucru se datoreaza faptului ca, tehnica IPL se bazeaza pe o crestere a concentratiei de melanina de la radacina firului de par, mult mai mult decat pe suprafata acestuia. Cu cat este mai intunecata radacina firului de par, cu atat mai multa melanina se afla acolo, ceea ce inseamna ca mai multa energie termica este livrata de IPL, rezultand distrugerea permanenta. Daca pielea este mai inchisa la culoare, inseamna ca exista mai multa melanina in straturile superficiale ale pielii, iar acesta melanina absoarbe foate multa energie, in sensul ca, o parte din energia termica destinata sa distruga parul este blocata de piele. Cazurile pacientilor cu par deschis la culoare si cu o piele inchisa pot fi de asemenea tratate, dar vor fi necesare mai multe sedinte, pentru a se obtine rezultate permanente.

Cate tratamente cu E-light sunt necesare?
Exista trei etape de crestere a parului, iar in timpul fazei de crestere activa exista suficienta melanina la radacina parului, pentru a distruge definitiv firul de par. Prin urmare, doar aproximativ o treime din firele de par se afla mereu in faza de crestere activa in orice moment, pentru a putea fi astfel vizate de IPL. Acesta este motivul pentru sunt necesare mai multe sedinte de tratament. Cel putin patru sau sase sesiuni sunt necesare. Pacientii cu piele inchisa la culoare si cu par deschis vor necesita mai multe sedinte de tratament, din cauza faptului ca, melanina de la radacina parului este mai putina, iar aparatul cu IPL nu poate fi operat la capacitatea sa maxima. Dupa ce am spus toate acestea, se intelege ca reducerea sau indepartarea parului pe termen lung, cu tehnica E-light este disponibila pentru toata lumea.

Indepartarea parului cu E-light este permanenta?
Fiti constienti de faptul ca nu exista o indepartare a parului completa si permanenta, cu nicio tehnica de epilare folosita, pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, tratamentul cu E-light ofera cele mai avansate rezultate pentru reducerea permanenta a parului, dintre toate tratamentele aflate in prezent pe piata. Este foarte util pentru distrugerea permanenta a majoritatea firelor de par vizate. Cele mai multe persoane vor obtine o reducere eficienta a parului, cu fiecare sedinta de tratament, iar la final, parul se va regenera mai incet. Unele persoane vor obtine o reducere completa a parului, fara regenerare, in timp ce altii vor necesita un tratament anual de intretinere. Chiar daca se regenereaza, parul va fi slab, subtire, deschis la culoare, deoarece firele de par au fost distruse de la radacina.

Posibile efecte secundare dupa epilarea definitiva cu E-light
Dupa tratament, este normal sa apara o inrosire a pielii si o usoara inflamatie. Aceste efecte nu reprezinta insa arsuri sau basici si nu ar trebui sa fie un semnal de alarma. In unele cazuri, roseala poate dura cateva zile si ar putea exista niste cruste, care dispar intr-o perioada scurta de timp. Majoritatea clientilor vor tolera E-light cu un minim discomfort, dar in zone mai sensibile si pentru persoanele care suporta greu durerea, se vor aplica un anestezic local si cateva pachete de gheata. Cei mai mult pacienti isi pot relua imediat activitatile lor de zi cu zi.