Aparatura si Dotari Orhideea Eco Spa

Combi E-Light & Nd:Yag Lare

E-light combină cu succes IPL (Lumină Intensă Pulsată) - una dintre cele mai promiţătoare tehnologii din estetică cu radiofrecvenţa bipolară. Rezultatul este o penetrare mai profundă într-un timp mai scurt, cu un coeficient mărit de eficacitate a tratamentelor de epilare definitivă şi rejuvenare facială.

RF Cavi System

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase.

Bio Curve - Microdermabraziune

Microdermabraziunea este ablatarea superficiala, in primul rand a epidermei, cu o actiune dubla: exfoliere - indeparteaza mecanic stratul superficial al epidermei, absorbtie - stimuleaza fluxul sanguin, productia de colagen, elastina si activitatea limfatica

Water Oxygen System

Peeling-ul hidromecanic este cea mai noua si mai performanta inovatie din domeniul tratamentelor faciale. Principiul care sta la baza acestuia este de a indeparta celulele moarte, de a curata si deschide porii si de a imbunatatii circulatia sangvina si limfatica cu ajutorul unui jet de apa (ser fiziologic).

Dermoled

Terapia LED a început prin a fi folosită de… cosmonauţi datorită accentuării procesului de vindecare. A traversat rapid în domeniul esteticii aplicate datorită beneficiilor pe care le aduce şi inexistenţei de efecte secundare.

Cell Metter Professional Kit

Cel mai complex produs pentru diagnosticarea celulitei, folosind o metoda extrem de usoara, rapida si precisa pentru obtinearea informatiilor privind marimea stratului grasos. Fiecare banda include si un centimetru pentru masurarea simultana in diametru.

Endermo Shape

Endermologia reprezinta o tehnologie unica, noninvaziva, de remodelare corporala. In prezent endermologia este promovata ca cel mai eficient tratament in celulita.

Bronzarea organica

In bronzarea organica, Dihidroxiacetona-DHA, este recunoscut a fi cel mai eficient ingredient activ , stand la baza tuturor formulelor de succes, si nu numai, el fiind folosit si in unele produse pentru solar, pentru a obtine rezultate mai rapide.

Ion Detox Foot Spa

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismului si ajuta la slabit.

Masa de masaj speciala pentru gravide

Este bine cunoscut faptul ca in timpul sarcinii corpul femeii sufera de un discomfort neplacut din cauza unor transformari fiziologice prezente in aceasta perioada. Aceste senzatii neplacute sunt localizate cu preponderenta la nivelul coloanei vertebrale (zona lombara) si pe membrele inferioare. Ele pot fi indepartate prin manevre de masaj prenatal .

CERRI Lipotonic Multiprogram

Sistem multimetoda care da posibilitatea tratarii inestetismelor corporale intr-o maniera completa, personalizata si diversificata, prin actiunea specifica a microcurentilor. Cu aceste sisteme multimetoda se obtin slabirea si remodelarea corporale, diminuand greutata in exces si celulita, restanilind echilibrul de lichide in tesuturi, tonifiind piele si muschii.

Human Body Analyzer

Aparatul este un performant analizator corporal, computerizat, care indica cu precizie excesele din organism. In urma diagnosticarii veti putea stabili cu precizie ce tip de tratament si terapii sa alegeti pentru cele mai bune rezultate in remodelarea corporala.

Presoterapia

Presoterapia este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa.

Vacuum

Terapia cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii.