Cosmetica - Sfaturi Utile

Ingrijirea tenului in anotimpul rece

Ingrijirea Tenului IarnaPe langa poluare, praf, raze solare periculoase si stresul zilnic, in anotimpul rece pielea este expusa unor factori nocivi suplimentari. Frigul si umiditatea scazuta din aer agreseaza pielea, determinand uscarea excesiva a acesteia si accelerarea imbatranirii si a aparitiei ridurilor. Hidratarea este precara si pielea necesita ingrijire mai intensa decat de obicei.

Este foarte important ca tenul sa beneficieze de o exfoliere eficienta, pentru a inlatura toate impuritatile si celulele moarte care incarca tenul si impiedica produsele cosmetice sa-si faca efectul in mod optim. Fie ca este o exfoliere mecanica (scrub / gomaj, peeling cu oxigen hiperbaric)sau una chimica (pe baza de acizi AHA sau BHA), este important ca aceasta sa fie blanda si sa fie executata de catre un profesionist, cu produse bogate in ingrediente active.

Un alt pas important in ingrijirea pielii este masajul, care se executa pe pielea curatata in profunzime. Miscarile cu care se executa au un rol major, de aceea este recomandat ca manevra sa fie realizata de catre un specialist. In sezonul rece, pentru masajul facial se recomanda uleiurile nutritive si puternic regenerante, si produsele profesionale bogate in principii active.

Hidratarea profunda se realizeaza si prin aplicarea mastilor nutritive si a cremelor intens regenerante, care completeaza actiunea exfoliantilor si a masajului. Efectul produselor nutritive este potentat foarte mult prin ionizare, procedura prin care substantele active patrund adanc in piele, de aceea este ideal ca acestea sa fie aplicate de catre un specialist care dispune de aparatura necesara.

Toate aceste proceduri de intretinere a tenului se completeaza reciproc si se pot integra intr-un tratament facial luxuriant la centrul nostru spa. Produsele profesionale exclusiviste , aparatura performanta si personalul calificat de la Orhideea Eco Spa va stau la dispozitie pentru a va ingriji si rasfata tenul in zilele.