Bronzarea organica

In bronzarea organica, Dihidroxiacetona-DHA, este recunoscut a fi cel mai eficient ingredient activ , stand la baza tuturor formulelor de succes, si nu numai, el fiind folosit si in unele produse pentru solar, pentru a obtine rezultate mai rapide.
DHA este un zahar incolor care interactioneaza cu aminoacizii din stratul de suprafata al pielii, determinand schimbarea culorii acestuia. Bronzarea organica astfel obtinuta este aproape identica cu bronzul natural. Cu bronzarea organica pielea ramane hidratata iar bronzul dureaza pana la 8-9 zile.
Concentratia de DHA este importanta pentru a obtine exact bronzul dorit, astfel clientii au posibilitatea de a alege o concentratie intre 7%,10% sau 12%, in functie de intensitatea dorita. O solutie cu o concentratie mai redusa este indicata pentru persoanele care incearca aceasta experienta pentru prima oara. Depinzand de tipul tenului clientului au fost create diverse formule, unele contin substante hidratante pentru a preveni uscarea pielii si pentru a o hrani, altele sunt pe baza de alcool fiind perfecte pentru clientii cu o piele mai grasa.
O caracteristica importanta pentru bronzarea organica este faptul ca asigura o protectie UV foarte redusa temporal.
Pentru a atinge rezultate excelente in bronzarea organica specialistii propun un peeling corporal, aceasta ajutandu-va sa evitati un bronz neuniform si va prelungi bronzul.
Este recomandat ca timp de opt ore dupa sedinta de bronzare organica sa nu faceti baie, sa nu inotati, sa nu faceti sport pentru a evita transpiratia excesiva.

Bronzul organic este, in fapt, un tratament anti-aging, acesta fiind marele avantaj al noului sistem de bronzare: continutul sau bogat in acid hialuronic, aloe vera, vitamine, ginseng si musetel ii confera proprietati benefice reintineririi si hidratarii pielii.

Urmand acesti cativa pasi simpli si aplicand cu regularitate veti obtine cu siguranta un bronz de invidiat.