Tratament relaxare spate

Relaxarea spatelui cu tratamente specializate

Din cauza modului modern de viata, aflandu-ne intr-o lume dinamica si in permanenta schimbare, ne straduim mereu sa oferim tot ce putem mai bun pentru corpul nostru. Prin urmare, avem permanent nevoie de o stare de calm si relaxare, si de o mai buna concentrare.

Masajul de relaxare are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea muschilor si genereaza o stare de bine, fiind extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. In efectuarea acestui tip de masaj se folosesc, de regula, uleiuri sau creme parfumate, pentru aromaterapie. Masajul poate avea durate si intensitati diferite, efectul observandu-se imediat, corpul debordand de vitalitate si energie. Daca se efectueaza regulat, veti observa o imbunatatire a starii de sanatate si o mai mare rezistenta la stres si oboseala.

PHYTOMOER -40 DE ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL SPA

Totul a inceput in anul 1970 la Saint-Malo, in Britania.Jean Gedouin, un tanar fascinat de cercetarea stiintifica a reusit sa demonstreze calitatille si efectele benefice a apei de mare asupra pielii.Astfel a creeat marca PHYTOMER, marcand astfel inceputul uzului produselor cosmetice pe baza de ingrediente marine. PHYTOMER creeaza produse speciale destinate pentru uz pfofesional.Formula sa specifica cu o bogata concentratie de ingriediente marine garanteaza cele mai bune solutii in domeniul estetic.

PHYTOMER OLIGOMER

Una din marile descoperiri ale anilor 1972, Oligomer simbiolizeaza eficacitatea produselor pe baza de ingrediente marine. Oligomer este un concentrat de apa de mare, un produs exclusiv si unic in lume, protejat de un secret de fabricatie de peste 40 de ani.Este suta la suta natural si contine toate ingriedientele active a apei de mare.Oligomer-ul este un ingredient activ in majoritatea produselor de la PHYTOMER, atat de fata cat si pentru corp, continand 104 elemente marine active absoulut necesare pentru ca pielea sa isi pastreze echilibrul si vitalitatea.