Terapii femei gravide si proaspete Mamici

Servicii pentru femei gravide si proaspete mamici

A fi gravida este un sentiment minunat dar si confuz uneori. Prin urmare o zi relaxanta la spa poate fi o solutie nemaipomenita pentru a te ajuta sa treci prin momentele mai neplacute.

Multe femei renunta la tratamentele spa in timpul sarcinii, pe cand tratamentele spa sunt chiar indicate pentru a va rasfata si relaxa. Masajele si presoterapia sunt indicate incepand cu al doilea trimestru al sarcinii.

Orhideea Eco Spa va ofera o gama de servicii care le puteti folosi in timpul sarcinii dar si dupa nastere in perioada alaptarii pentru a va ajuta sa ajungeti la o silueta de invidiat:

Tratamente faciale – in timpul sarcinii se porduc multe schimbari hormonale care se vad si la nivelul tenului prin acnee sau hiperpigmentari. Prin urmare un tratament facial este chiar indicat

Manichiura si pedichiura – Multe femei gravide au neplaceri din cauza mainilor si picioarelor umflate. Manichiura si pedichiura pe langa ca ajuta mainile si picioarele sa se relaxeze, ajuta la prevenirea unor posibile infectii.

Masajul – Acesta este cel mai placut tratament spa pentru o gravida deoarece ajuta la eliminarea stresului, relaxarea incheieturilor si de asemenea ajuta la circulatia sangvina.

Kinetoterapeutii de la Orhideea Eco Spa sunt de asemenea specializati in masajul pentru gravide si pentru proaspetele mamici. Iar masajul se realizeaza pe pat special de masaj pentru femei gravide, unicul in Cluj.

Presoterapia – acesta este un masaj prin presiunea aerului cu ajutorului unui costum compartimentat care se umple cu aer. Acest masaj imbunatateste circulatia sangvina si circulatia sistemului limfatic si de asemenea metabolismul celulelor adipoase. Ajuta in cazul picioarelor umflate si diferitelor edeme si ajuta la conturarea corpului dupa nastere, ajutand pielea sa fie mai intinsa si sa revina la forma initiala.