Programe de relaxare

Relaxare totala pentru minte si corp

Din cauza modului modern de viata, aflandu-ne intr-o lume dinamica si in permanenta schimbare, ne straduim mereu sa oferim tot ce putem mai bun pentru corpul nostru. Prin urmare, avem permanent nevoie de o stare de calm si relaxare, si de o mai buna concentrare.

Un program complex de relaxare poate fi efectuat doar in centrele specializate, iar de regula, incepe cu un masaj de relaxare cu uleiuri esentiale, timp de 30 de minute, urmat de o impachetare cu alge, ciocolata sau argila si de o sauna cu infrarosu la capsula spa, totul combinat cu un masaj facial timp de 30 de minute. La sfarsitul programului, relaxarea este totala cu o sedinta de hidromasaj la care se adauga si o sesiune de dusuri Vichy.
Masajul de relaxare are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea muschilor si genereaza o stare de bine, fiind extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. In efectuarea acestui tip de masaj se folosesc, de regula, uleiuri sau creme parfumate, pentru aromaterapie. Masajul poate avea durate si intensitati diferite, efectul observandu-se imediat, corpul debordand de vitalitate si energie. Daca se efectueaza regulat, veti observa o imbunatatire a starii de sanatate si o mai mare rezistenta la stres si oboseala.

Urmatorul pas in programul nostru de relaxare este impachetarea folosind, la alegere, alge, ciocolata sau argila. Algele au un rol important in detoxifiere, diminuarea tesutului adipos, pielea devenind mai neteda si mai ferma. Impachetarile cu alge marine este un tratament folosit pentru eliminarea grasimilor si reducerea celulitei. Impachetarile cu ciocolata reprezinta, de asemenea, un foarte bun tratament anticelulitic. Ciocolata are si proprietati relaxante, fiind un bun medicament contra stresului.

Impachetarile se fac cu o pasta de ciocolata, compusa din cacao si guarana. Programul de relaxare cuprinde si o sedinta de sauna cu infrarosu in capsula spa, ideala pentru cei care vor sa scape cat mai repede pe kilogramele in plus si sa-si remodeleze corpul. Nu lipseste nici masajul facial si hidromasajul, ambele fiind mijloace eficiente de relaxare si sanatate.

Programul de relaxare nu este complet fara o sesiune de dusuri Vichy, una dintre cele mai interesante experiente spa. Un astfel de dus Vichy cuprinde intre cinci si sapte capete de dus, care toarna apa pe corpul tau, in timp ce stai intins pe o masa umeda. Dusul Vichy poate fi un element separat, pe o masa umeda, sau poate face parte dintr-o capsula, un aparat care poate utiliza, in acelasi timp, mai multe tratamente, precum hidroterapia, aromaterapia, sauna umeda sau uscata.

Toate aceste tratamente, incluse intr-un program complex de relaxare nu fac altceva decat sa-ti ofere o stare de bine, atat la nivel fizic, cat si mental.