Peeling corporal general

Avantajele peelingului corporal general

Peeling-ul corporal general se realizeaza prin nenumarate produse, de toate tipurile, si cu diferite substante in compozitia lor, toate avand acelasi scop: indepartarea celulelor moarte si protejarea pielii. Peeling-ul corporal devine o incantare pentru piele, prin folosirea coajei de portocale, a ceaiului verde sau a extractului de cafea. Pudra de ceai verde este de obicei asociata si cu guarana (extractul de cofeina), si care sunt folosite pentru a se realiza un tratament complet, cu un efect anti-imbatranire. Peeling-ul corporal incepe printr-un masaj ascendent, de la talpi catre umeri, nu inainte ca pielea sa fie perfect curatata si purficata. Pentru un efect de relaxare, acest tratament poate fi urmat si de o sedinta de masaj.

Gama de produse profesionale utilizate in saloanele specializate este foarte variata, si mai poate cuprinde diferite creme cu granule naturale din samburi de masline si extracte marine, creme de exfoliere si anticelulita, exfoliant cu granule din nuca de cocos sau uleiuri cu sare de la Marea Moarta, bogate in magneziu si vitamine.
Exista si o tehnica speciala de tratament, numita JetPeel, un peeling chimic, care se realizeaza in centrele spa, fiind folosit ca tratament facial.

Rezultatul:
In uma tratamentului, pielea devine mai califelata, mai neteda, mai curata si vizibil mai tanara, iar toate cicatricile, petele sau alte imperfectiuni ale pielii, atat de neplacute, sunt indepartate. Peeling-ul corporal necesita, in general, aproximativ patru sedinte de tratament. Datorita faptului ca se lucreaza pe tot corpului, durata unei sedinte este de aproximativ o ora.