Tratamente Vacuum

Tratamentele cu vacuum impotriva celulitei

Terapia cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Efectele tratamentelor cu vacuum
Beneficiile masajului sunt bine cunoscute, nu doar in scop terapeutic sau de relaxare, ci si ca tratament anti-celulitic si de slabire. Efectuat in mod corect si regulat, duce la eliminarea depozitelor de grasime, imbunatateste circulatia sangelui si circulatia limfatica, ceea ce inseamna inlaturarea pierderilor metabolice.
In cazul vacuum-ului, putem vorbi nu doar de terapie, ci de multiterapie, deoarece prin acest procedeu se rezolva toate problemele de estetica ale corpului: celulita, surplusul de kilograme, se elimina toxinele si durerea de picioare, se restabileste buna circulatie a sangelui. Masajul vacuum sau rularea pielii este una dintre cele mai apreciata si studiata metoda pentru tratamentul direct, non-chirurgical al celulitei.

Contraindicatii
* femei insarcinate;
* persoane care sufera de: epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice;
* persoane cu peace maker, persoane care au suferit interventii chirurgicale (inclusiv cezariana) de mai putin de 3 luni;
* persoane care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice pronuntate.